2 martie – Ziua Memoriei

2 martie 2019

În acest an se împlinesc 26 de ani de la acţiunile de luptă de pe Nistru. Cu acest prilej, la 2 martie, curent, la Drochia a fost organizartă „Ziua Comemorării” a celor căzuţi în conflictul armat din 1992 pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova, care a demarat cu depunere de flori la bustul domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt din faţa clădirii Consiliului rational Drochia. Acţiunea a continuat cu un marş al memoriei şi cu depunerea de flori la monumentul “Pentru ţară, pentru neam”.

Prezenţi la eveniment, Ion Dascal, preşedintele raionului Drochia, şi  Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au transmis sincere condoleanțe familiilor eroilor drochieni căzuți la datorie, cât și înalte aprecieri pentru cei care au participat la aceste triste evenimente, care cu demnitate au apărat integritatea şi independenţa Republicii Moldova. În acest context, Corneliu Padnevici a înmânat participantului la războiul de pe Nistru Valeriu Cristiuc brevetul şi Insigna „Vulturul de Aur” din partea Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose