Vizită de inspectare și monitorizare a procesului de implementare în cadrul proiectului „Renovarea centrului de sănătate Drochia «Anatolie Manziuc»

19 iunie 2018

Ion Dascal, preşedintele raionului Drochia, însoțit de Vitalie Josanu, vicepreședinte al raionuli Drochia și Ruslan Babin, manager de proiect, au efectuat astăzi,19 unie 2018, o vizită de inspectare și monitorizare a procesului de implementare în cadrul proiectului „Renovarea centrului de sănătate Drochia «Anatolie Manziuc» prin eficientizare energetică” finansat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).
Inițiativa de a lansa acest proiect se datorează gratie doamnei Emilia Lopatenco, şef, IMSP Centrul de sănătate Drochia «Anatolie Manziuc»,în parteneriat cu Consiliul raional Drochia.
Lansat în 2017, cu susținerea și implcarea domnluiui Corneliu Padnevici, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, acest proiect va contribui la eficientizarea energetică a clădirii Centrului de sănătate „Anatolie Manziuc” cu 21,4% anual, precum și la îmbunătăţirea serviciilor de diagnosticare medicală și ameliorare a indicatorilor de sănătate în regiune. De asemenea, va promova şi spori nivelul de conştientizare a beneficiarilor proiectului în privința eficienţei energetice. Lucrările în cadrul proiectului au fost reluate în luna martie, conform planului de implementare. Până în prezent, pentru lucrări de termoizolare a pereților și de construcție a acoperișului au fost valorificați peste 4,76 milioane de lei. Valoarea totală a proiectului se cifrează la 12.766.262 de lei, solicitați din FNDR. Consiliul Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale (CNCDR) a aprobat alocarea a 6.348.043 de lei pentru lucrările planificate în anul 2018.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose