32 ani de la catastrofa nucleară produsă la 26 aprilie 1986 la cel de-al patrulea reactor atomic de la Cernobîl

26 aprilie 2018

La data de 26 aprilie, marcăm 32 ani de la catastrofa nucleară produsă la 26 aprilie 1986 la cel de-al patrulea reactor atomic de la Cernobîl. Astfel, astăzi a avutlocunmiting de comemorare și depuneri de flori la Complexul Memorial al victimelor catastrofei de la C.A.E. Cernobîl.
Alături de participanţi la lichidarea consecinţelor avariei de la Cernobîl, la miting au participat: Vasile Grădinaru, preşedintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, Igor Grozavu, vicepreşedinţii raionului Drochia, funcționarii aparatului președintelui raionului,conducătorii serviciilor descentralizate şi desconcentrate.
Un minut de reculegere, slujbă de pomenire, lumînări aprinse, recital de cîntece și poezii, jerbe de fori și mesaje de compătimire, au fost rostite eroilor care s-au jetfit în cel mai grav accident nuclear.
Conform dispozției președintelui raionlui Drochia, Vasile Grădinaru, pentru masa de pomenire a victimelor catastrofei de la C.A.E. Cernobîl, a fost alocată suma de 15 mii lei.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose