33 de ani de la explozia nucleară de la Cernobîl

26 aprilie 2019

În contextul împlinirii a 33 de ani de la producerea catastrofei de la Centrala Atomoelectrică Cernobîl, drochienii au participat la un miting de comemorare a victimelor acestei tragedii, desfășurat la monumentul edificat în memoria participanților la lichidarea exploziei nucleare din Ucraina.
Mesaje de mulțumire pentru eroism și bărbăție lichidatorilor drochieni au adresat administrația locală și un grup de liceeni. Iar preoții Soborului „Adormirea Maicii Domnului” dn or. Drochia, au oficiat o slujbă de pomenire.
La acţiunile de înlăturare a efectelor tragediei din 26 aprilie 1986 au participat peste 3.500 de moldoveni, dintre care 76 din raionul Drochia. În viață au rămas doar 54 de lichidatori drochieni, bolnavi și împovărați de greutățile vieții.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose