Audieri publice cu privire la proiectul bugetului raional Drochia pentru anul 2019

6 decembrie 2018

În dimineața zilei de 6 decembrie, curent, în Sala mare de ședințe a Consiliului raional Drochia, au avut loc audieri publice cu privire la proiectul bugetului raional Drochia pentru anul 2019. În cadrul ședinței au fost prezentate detalii cu privire la structura bugetului raional și principalele descrieri ale particularităților elaborării proiectului de buget pe anul 2019.

Prognoza veniturilor bugetului raional pe anul 2019 au fost efectuate reieșind din prevederile legislației fiscale, ținând cont de prevederile Legii cu privire la modificarea și completarea unor acte legislative privind realizarea politicii fiscale și vamale pentru anul 2019.

De menționat, că elaborarea și prezentarea propunerilor de buget pe anul 2019 s-a efectuat în cadrul noului sistem informațional de management financiar, ce integrează un set de instrumente de gestiune financiară, în scopul îmbunătățirii eficienței și transparenței procesului de management financiar, precum și controlului cheltuielilor publice. De asemenea, în procesul elaborării bugetului s-a ținut cont de prognozele principalilor indicatori macroeconomici elaborat de Ministerul Economiei.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose