Îmbunătățirea condițiilor de muncă și viața profesională a angajaților

11 septembrie 2018


Îmbunătățirea condițiilor de muncă și viața profesională a angajaților – condiție esențială pentru obținerea performanței sustenabile, este unul din principiile de care se ghidează Ion Dascal, președintele raionului Drochia și Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.


În contextul necesității creării condițiilor decente de muncă în sectorul transportului public, modernizării infrastructurii, dar și asigurării cetățenilor o transpotare dinamică și sigură, Domnii Ion Dascalși Corneliu Padnevici, au supervizat astăziGările și Stațiile Auto Î. S., filiala Drochia.


Obiectul studiului a fost de a analiza diferite alternative de intervenţie în vederea ameliorării situației curente a lucrurilor, dar și a accesului cetățenilor la transport public de calitate.


http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose