Conferința raională cu genericul ”Cadrul didactic debutant versus instituția de educație timpurie și școala prietenoasă copilului”, organizată de Direcția Învățânt, Tineret și Sport Drochia a reunit, astăzi, directorii și metodiștii instituțiilor de educație timpurie, directorii adjuncți pentru instruire, mentorii raionali și din instituțiile de învățământ pentru a marca acest eveniment festiv.

Un plus de valoare acestei manifestări a adus Domnul Vitalie Josanu, vicepreședintele raionului Drochia care a venit cu un mesaj de felicitare adresat mentorilor și cadrelor didactice, menționând importanța pe care ei o au în modelarea și formarea tinerei generații.

Inspiraţie şi dragoste eternă în ceea ce realizează, aprecierea și recunoștința discipolilor, e ceea ce le-a urat pedagogilor, Domnul Ion Recean, șeful Direcției Învățământ, Tineret și Sport.

Scena Liceului teoretic ”B. P. Hașdeu” a fost transpusă într-o poveste magică, povestită de preșcolarii și elevii instituțiilor educaționale din raion prin prisma dansului.

La întrunirea de astăzi a fost pus accentul pe inovații și creativitate, eficacitate, parteneriat și, nu în ultimul rând, învățarea pe tot parcursul vieții. De asemena, au fost aduse elogii mentorilor, dar și tinerilor specialiști care realizează o muncă asiduuă, plină de abnegație.

Responsabil de organizarea și desfășurarea evenimentului: Doamna Valentina Romanciuc, șef Centrul metodic în cadrul Direcției Învățământ,Tineret și Sport Drochia.

 

   

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links