Astăzi, sub egida Deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Padnevici, reprezentanții autorităților publice din raionul Drochia au efectuat o vizită de lucru în comuna Baroncea.

Domnul Padnevici în comun cu echipa de funcționarii a avut o întrevedere cu reprezentanții Consiliului comunal, primarul, lucrătorii din diferite domenii de activitate și locuitorii comunei.

În timpul ședinței, Dumnealui a punctat schimbările importante care au fost realizate de Guvernul Filip, obiectivele strategice și reformele care urmează a fi implementate pentru a aduce prosperitatea în țară.

Aspectele cheie abordate de către cetățeni au fost cu privire la reparația drumurilor, lipsa stației de oprire a trenurilor, lipsa transportului tur-retur Drochia-Baroncea Nouă, lipsa grădiniței, alimentarei și a farmaciei în Baroncea Nouă, renovarea Casei de Cultură din Baroncea.

Interlocutorii au menţionat importanţa menţinerii dinamicii pozitive a contactelor dintre autorităție publice locale, raionale și centrale la diferite nivele şi s-au pronunţat pentru continuarea şi extinderea cooperării în domeniile de interes comun.

În cadrul acestei vizite, Domnul Deputat a inspectat Casa de Cultură și Grădinița din Baroncea, care este în curs de reparație, precum și Oficiul de Sănătate din Baroncea Nouă.

  

   

 

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links