La data de 26 iunie 2017, Igor Grozavu, vicepreşedintele raionului Drochia a participat la ceremonia de deschidere a grădiniţei “Izvoraş” din satul Hăsnăşenii Noi, raionul Drochia.

Deschiderea instituției preșcolare s-a reuşit graţie implementării proiectului “Renovarea blocului sanitar şi alimentar în grădiniţa de copii „Izvoraş””, cu suportul Unității Militare din cadrul Ambasadei SUA în Republica Moldova și bineînțeles a grupului de lucru, sub egida primarului localității și a administrației grădiniței. Este important de menționat că lucrările de reparație au fost efectuate de agentul economic ”Ricostar” din România.

Oaspeţii de onoare ai festivității au fost: Ambasadorul SUA în Chişinău, Excelenţa Sa, James D. Pettit, şeful Unităţii militare, Jeff Paquette, alți reprezentanți ai Ambasadei SUA și invitaţi din raionul Drochia.

Persoanele prezente au făcut un schimb de mesaje de felicitare, au adus mulţumiri finanţatorilor, au audiat un mic concert susţinut de picii grădiniţei, au decupat panglica, după care au făcut o excursie prin instituţie pentru a admira rezultatul final a unei munci asidue.  

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links