Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Padnevici continuă să demonstreze că nu este indiferent față de problemele cetățenilor din raionul Drochia. Astfel, în prima jumătate a zilei de astăzi, Domnul Padnevci a primit în audiență cetățenii raionului.

Domnul Deputat a fost asistat de Vitalie Josanu și Igor Grozavu, vicepreședinții raionului Drochia, Ludmila Ungureanu, șefa Secției administrație publică din cadrul aparatului președintelui raionului, precum și alți funcționari, abilitați cu funcție de răspundere.

În cadrul discuţiilor, petiţionarii au abordat o serie de probleme ce ţin de gunoiștele neautorizate, încălcarea regulilelor de circulație și depășirea vitezei în zonele rezidențiale de către conducătorii autovehiculelor, reparația drumurilor publice, mirosul înțepător în regiunea fabricii de zahăr, litigiu privind extragerea mijloacelor financiare livrați de poștaș, acordarea ajutorului material în urma incendierii locuinței, acordarea ajutoarelor financiare pentru reparația spațiului locativ și renovarea mobilierului în Casele de copii de tip familial și servicilul de Asistență parentală profesionistă, majorarea indemnizațiilor pentru copiii aflați în plasament, restabilirea statutului de represat, reparația locuințelor în stare avariată, micșorarea impozitului pe imobil, litigiu privind partajul proprietății comune, și multe altele.

Petiționarii au primit răspunsuri imediat, iar cele mai dificile probleme au fost protocolate pentru a fi examinate subtil, în funcție de complexitate și gravitate, după care vor primi răspunsuri.  

   

 

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links