Cel mai dulce și mai fabulos Festival al anulului, denumit ”Regina Dulce” va avea loc la Drochia, în data de 10 septembrie, curent, ora 14.00.

Anume în Drochia se produce cea mai mare cantitate de zahăr din întreaga țară, de aceea orașul merită să fie numit capitala dulce a Moldovei. 

Festivalul „Regina Dulce” va fi o adevărată poveste a dulciurilor pentru întreaga familie. Copiii se vor distra în zona amenajată pentru distracții și vor avea parte de multe surprize, printre care cea mai gustoasă înghețată, cea mai dulce vată de zahăr și cei mai energici animatori. Participanții la eveniment vor putea să viziteze și împărăția Reginei. În cadrul festivității va fi coaptă cea mai mare plăcintă din sfeclă de zahăr cu mac.

Mai mulți interpreți îndrăgiți de drochieni vor evolua pe scenă, printre care Anișoara Puică, Vitalie Dani, Art Soyuz, Natalia Proca și Alex Calancea Band.

Festivalul este organizat de către Consiliul raional Drochia, Secția Cultură și Primăria Drochia cu sprijinul Südzucker Moldova. 

În acest context, președintele raionului Drochia, Vasile Grădinaru în comun cu conducerea Südzucker Moldova, au desfășurat, astăzi, un atelier de lucru pentru a pune toate punctele pe i, referitor la organizarea și petrecerea Festivalului.

La atelier au participat vicepreședinții raionului Drochia Igor Grozavu și Vitalie Josanu, funcționarii responsabili de organizarea evenimentului, mai mulți agenți economici și primari din localitățile raionului Drochia, reprezentanții TV Drochia.

În cadrul acestei întruniri, au fost discutate mai multe detalii ce țin de promovarea evenimentului, amenajarea spațiilor, suportul tehnic, utilajele utilizate, actorii implicați, echipa de voluntari, repartizarea sarcinilor, catering-ul, programul artistic, etc.

P.S. ”Regina Dulce” vă așteaptă cu mult fast și speră că cu bagheta ei fermecată vă va îndulci viața!!!

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links