De 1 septembrie toate drumurile duc spre școală. Dragostea de carte și începutul unui nou an de studii, a adunat pe la școli profesorii, părinții, bunicii, dar și conducerea raionului Drochia pentru a spune elevilor: ”Bun venit la Ziua Cunoștințelor!”

A devenit, déjà, o tradiție ca președintele raionului Drochia, Vasile Grădinaru să participe la careul solemn dedicat “Primului sunet” la gimnaziul din comuna Șuri, vicepreședinții raionului: Vitalie Josanu la liceul teoretic ”Ștefan cel Mare” și Igor Grozavu la liceul teoretic ”Mihai Eminescu” din orașul Drochia, iar Oxana Grigorița, secretarul Consiliului raional și al raionului Drochia la liceul teoretic ”B. P. Hașdeu” , la fel, din or. Drochia.  

Oficialii le-au dorit elevilor să pășească cu dreptul într-o nouă aventură a lumii cunoștințelor, un început de bun augur, sete de carte şi numai note bune, iar profesorilor și părinților răbdare, putere şi înţelepciune pentru a creşte şi educa personalităţi adevărate.

În contextul aniversării unui secol de la crearea poemului „Limba noastră” de Alexei Mateevici, prima oră de dirigenție din noul an școlar s-a desfășurat cu genericul „Limba noastră-i o comoară”.

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links