Ieri, in sala de sedinte a Consiliului raional Drochia a fost dat startul unui curs de instruire “Managementul scrierii proiectelor in domeniul culturii”, un ciclu de lectii de 24 ore. Participantii la proiect sunt persoanele care activeaza in domeniul culturii.
La eveniment au participat: Vitalie Josanu vicepresedintele raionului Drochia si Petru Ababei seful sectiei cultura Drochia.
Cursul se desfasoara in cadrul proiectului “Comunitati care invata atenuarea problemelor din Ucraina si Republica Moldova prin participarea activa a comunitatii”. Acest proiect este finantat de catre Ministerul Extern al Germaniei, implimentat de catre Institutul pentru Cooperare Internationala a Asociatiei Germane pentru Educatia Adultilor in cooperare cu A.O “Mostenitorii” si A.O “CRED” presedinte Iurie Melinte.
 
Scopul primordial al cursului este de a dezvolta abilitati de scriere a proiectelor in domeniul culturii, de a identifica problemele institutiilor de cultura si solutiile lor, precum si a resurselor umane si materiale din localitate, a platformelor de finantare.
Mentionam ca, autorul curriculumului acestui curs este Cristina Turcanu, iar impreuna cu Ruslan Babin sint si formatorii.

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links