In data de 28 septembrie, la Instituţia Publică „Gimnaziul Cotova” a avut loc un eveniment, desfăşurarea căruia era aşteptată de ani buni. Printr-o cumulare de forţe şi eforturi a fost dusă la bun sfârşit construcţia, amenajarea şi darea în exploatare a sălii de sport.
La eveniment au fost prezenţi, pe lângă colectivele profesoral şi de elevi, Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vasile Grădinaru, preşedintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, vicepreşedine de raion, Ion Recean, şeful Direcţiei învăţământ, tineret şi sport, Fiodor Vortolomei, primarul satului Cotova, Ion Bârlădean şi Vladimir Ciubotaru, agenţi economici din teritoriu, părinţi ai elevilor, săteni.
Dreptul de a da „undă verde” activităţii sălii de sport, a fost oferit primarului, preşedintelui raionului şi domnului parlamentar, care au şi tăiat panglica, semn că doritorii de a face sport sunt bineveniţi.
Menţionăm că sala sportivă a fost edificată şi asamblată graţie suportului financiar acordat de către Consiliul raional Drochia, administraţia publică locală, Direcţia învăţământ, tineret şi sport, agenţii economici din localitate, dar şi a colectivului profesoral de la instituţia gimnazială.
Cu un cadou necesar unei săli de sport, o masă de tenis, a venit şi Partidul Democrat din Moldova, în persoana preşedintelui Organizaţiei raionale Drochia a PDM, Corneliu Padnevici.
Parohul bisericii din Cotova, Elisei Grigoraş, împreună cu preotul Ioan Grigoraş, au săvârşit un serviciu divin în cadrul căruia au oficiat sfinţirea localului nou.

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links