La 23 octombrie 2017, în incinta I.P. Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” a fost desfășurată cea de a doua întîlnire de lucru cu locuitorii din acest sector.
La ședință au participat: Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vitalie Josanu, vicepreședintele raionului Drochia, funcționarii aparatului președintelui raionului și conducătorii serviciilor descentralizate și desconcentrate .
Ședințele respective sunt convocate pe regiuni, pentru a cuprinde în totalitate toate sectoarele, astfel încăt cetățenii să dispună de posibilitatea de a participa.
Întîlnirea s-a dovedit a fi una productivă, concepută din întrebări – răspunsuri, axate pe diverse domenii, care s-au referit la: reparația drumurilor publice de interes local; reglementarea activității transportului rutier în trafic local, prin majorarea numărului de curse sau prin alocarea unei unități de transport suplimentare; susținerea lucrărilor de construcție a bisericii cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, inclusiv amenajarea unui teren de joacă în apropiere; majorarea salariului pentru pedagogi; legiferarea procedurii de sponsorizare a instituțiilor de învățămînt; reforma în educație; introducerea unui moratoriu asupra închiderii școlilor; construcția locuințelor sociale; prestarea serviciilor de asistență medicală; controlul activității întreprinderilor, privind respectarea prevederilor legislației muncii, etc.
În discursul său, deputatul a subliniat despre realizările și pioritățile Guvernului Filip menționînd că: ”Reformele instituite de stat sunt înfăptuite în beneficiul cetățeanului.”
Tradițional, în fiecare săptămînă, conducerea raionului Drochia, de comun cu deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Padnevici, organizează întîlniri de lucru în unitatea administrativ-teritorială de nivelul unu- orașul Drochia

 

  

.

 

 

 

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links