Responsabil și cu interes deosebit față de cetățeni, Corneliu Padnevici, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a stat la dispoziția Drochienilor pentru ai ajuta să rezolve problemele cu care se confruntă.
Astfel, la data de 30 octombrie 2017, între orele 10.00 și 12.00, cetățenii au fost așteptați să-și prezinte cele mai arzătoare probleme în cadrul programului de audiență și împreună cu Vasile Grădinaru, președintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, vicepreședintele raionului Drochia, precum și șefii subdiviziunilor subordonate, au stăruit să găsească soluții viabile și eficiente pentru acestea.
Pe parcursul acestei întîlniri, locuitorii raionului și-au expus fiecare în parte problemele pe care le întîlnesc, după care au primit explicație în funcție de aspectele sesizate. O parte din chestiunile abordate s-au refit la: examinarea cauzei civile de către instanțele judecătorești, privind stabilirea dreptului la judecată, acordarea spațiului locativ, recalcularea pensiei, anularea certificatului de moștenire, stabilirea dreptului de proprietate asupra terenului, precum și alocarea clădirii fostei secții de covoare, în vederea deschiderii unui centru comunitar.
Reclamațiile care necesită o consultare suplimentară, vor fi examinate de către instituțiile abilitate să le rezolve, după care petiționarii vor fi informați.

 

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links