La 20 noiembrie 2017, la iniţiativa Consiliuliului raional Drochia, de comun acord cu Corneliu PADNEVICI, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a fost organizată o întîlnire de lucru cu locuitorii oraşului. Evenimentul a avut loc în incinta Barului „Olimp” (Î.I. „Tarpan”) din oraşul Drochia, str. Gh.Asachi, nr.11, unde s-au adunat cetăţenii din acest sector, pentru a adresa întebările care îi frămîntă. 
La această întîlnire au mai participat Vasile Grădinaru, preşedintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, vice-preşedintele raionului Drochia, funcționarii aparatului președintelui raionului și conducătorii serviciilor descentralizate și desconcentrate.
Preşedintele a informat locuitorii despre activităţile prioritare ale organului de administrare publică locală raională şi realizarea unor proiecte importante: aprovizionarea cu apă potabilă, lucrări demarate în 11 primării, din cele 27 ale raionului Drochia, reabilitarea drumurilor publice aflate în gestiunea Consiliului raional, o alocaţie în sumă de 10516500 lei, mijloace financiare repartizate de Fondul rutier, darea în exploatare a Staţiei de epurare - un proiect transfrontalier, valorificat la 12 mln lei, proiectul implimentat la Centrul de sănătate "Anatolie Manziuc", Drochia, estimat la 10 mln lei, pentru viitor renovarea Tabarei de odihnă "Poeniţa însorită",ect.
Corneliu PADNEVICI, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în discursul său, a reiterat despre realizările Guvernului FILIP şi priorităţile reformelor implimentate în beneficiul cetăţeanului.
Întrebările de bază, adresate autorităţilor şi specialiştilor au vizat: aprovizionarea cu apă, reabilitarea drumurilor, reforma spitalicească, locuri de muncă, ect.

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links