La 22 noiembrie 2017, Stela Grigoraș, ministrul Sănătății, Protecției Sociale și Muncii, s-a aflat intr-o vizită de lucru în raionul Drochia. 
Potrivit agendei, oaspetele de onoare a vizitat: viitorul centru de sănătate, care v-a presta servicii medicale cetăţenilor din satul Chetrosu, raionul Drochia şi IMSP Spitalul raional ”Nicolae Testemițanu”. În cadrul întîlnirilor s-a discutat despre problemele care se atestă în domeniul medicinei, realizările, dar şi chestiunile ce stau pe ordinea de zi spre soluţionare.
Pentru o informare mai detaliată, doamna ministru, a vizitat secţiile spitalului, a discutat cu personalul medical şi pacienţi.
În după-amiaza aceleiaşi zile în incinta IPLT” "Bogdan Petriceicu Haşdeu", Stela Grigoraș, s-a întîlnit cu angajaţii din domeniile: asistenţă socială, medicină primară, spitalicească, protecţia muncii, primari, conducerea raionului în frunre cu: Vasile Grădinaru, Vitalie Josanu, preşedinte respectiv vicepreşedinte a raionului Drochia.
Stela Grigoraș, ministrul Sănătății, Protecției Sociale și Muncii, a relatat celor adunaţi despre activitatea ministerului nou creat, desfăşurarea reformelor în medicină şi asistenţă socială şi despre prerogativele guvernului orientate spre o mai bună funcţionare a acestora.
Sugestiile, propunerile şi opiniile adresate de către audienţă, au fost înregistrate pentru o ulterioară cercetare şi rezolvare.

 

View the embedded image gallery online at:
http://drochia.md/index.php/415-vizita-de-lucru#sigFreeId49cbbacc99
  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links