Astăzi este ziua în care celebrăm viaţa unui preşedinte care oferă mai mult decât primeşte, care înțelege mai mult decât spune, care este iubit mai mult decât sunt iubiţi alţii, care învinge mai mult decât pierde... Într-un cuvânt, viața unui Om cu Literă Mare!

 

Domnule Președinte al raionului Drochia, VASILE GRĂDINARU,

Fericitul eveniment al aniversării zilei Dumneavoastră de naştere ne oferă privilegiul şi plăcerea de a Vă ura sănătate deplină, împlinirea dorinţelor şi năzuinţelor, realizări palpabile în viața cotidiană, satisfacţie morală și cât mai multe momente uluitoare!

Aflându-vă mai bine de doi ani la funcția de conducător de raion, putem spune cu certitudine că sunteți omul potrivit la locul potrivit, sunteți cel care de fiecare dată cu cea mai mare grijă, înțelepciune și profesionalism, Vă implicați în soluționarea problemelor cu care se confruntă cetățenii raionului. Apreciem în mod special calităţile de omenie, fermitate şi dinamism de care dați dovadă în relația cu oamenii!

Fie ca anii ce urmează să vă aducă sentimentul de împlinire alături de cei dragi şi apropiaţi, iar schimbările ce intervin în viața Domniei Voastre să fie spre manifestarea din plin a capacităților de manager și bun organizator al unui proces de muncă, a unei activități de echipă și a responsabilităților îndeplinite la cel mai înalt nivel. Mulți Ani Fericiți!

 

Cu aceeaşi sinceritate, deferenţă şi dorinţă de mai bine,

 Colectivul aparatului președintelui raionului Drochia

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links