La 16 decembrie curent, Inspectoratul de poliție Drochia, a organizat festivitatea consacrată aniversării a 27-a a ,,Zilei Poliţiei Naţionale”.
La eveniment au fost prezenți: Vasile Grădinaru, Vitalie Josanu, preşedinte respectiv vicepreşedinte a raionului Drochia, veterani și pensionari din organele afacerilor interne, care au activat în raionul Drochia, primarii unităților administrativ-teritoriale de nivelul întîi, reprezentanți ai societății civile. 
Festivitatea a demarat cu un mars de comemorare la Memorialul eroilor căzuți pentru integritatea țării, unde a avut loc depunere de flori. De asemenea, cu acest prilej, în incinta IP Drochia a fost declarată și Ziua Ușilor Deschise. 
Vasile Grădinaru, președintele raionului, a felicitat veteranii și pensionarii MAI, exprimîndu-le recunoștința pentru contributia la apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățeanului, pentru asigurarea liniștii și ordinii publice,
Maxim Bernic, șeful Inspectoratului de poliție Drochia, în mesajul său, a adus sincere mulțumiri veteranilor polițiști pentru eforturile depuse și rezultatele obținute și pentru munca care au desfășurat-o în interesul societății.
Cu mesaj de felicitare către veterani a venit și Vitalie Josanu, vicepreședinte al raionului Drochia, care a menționat că anume Dumnealor, veteranii, au slujit cu devotement și cu armele în mînă au apărat inegritatea și suveranitatea țării în războiul din Transnistria.
Totodată, conducerea IP Drochia, a înmînat veteranilor MAI, care sunt în rezervă, diplome din partea Ministerului Afacerilor Interne și Inspectoratului General al Poliției în semn de recunoştinţă pentru apărarea independenţei şi integrității Republicii Moldova.
Evenimentul a culminat cu vizitarea muzeului Inspectoratului, cei prezenți au avut ocazia să vadă tehnica specială,procedeele de luptă corp la corp,reținera infractorilor cu cîinii dresați și descarcerarea automobilului accidentat.

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links