La 18 decembrie 2017, Inspectoratul de poliţie Drochia a marcat aniversarea a 27-a de la constituirea Poliției Republicii Moldova.
Alături de efectivul Inpectoratului de poliţie Drochia, la sărbătoare au fost prezenți: Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vasile Grădinaru, Vitalie Josanu, preşedinte respectiv vicepreşedinte a raionului Drochia.
Evenimentul a debutat cu depuneri de flori la Memorialul edificat în amintirea poliţiştilor căzuţi în acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova. 
Prezent la eveniment, Corneliu Padnevici, deputat, în discursul său a menţionat: ,,Ziua Poliției,nu este doar o sărbătoare a polițiștilor, ci și a cetățenilor, a celor cărora le asigurați, zilnic, siguranța și liniștea, iar încrederea lor constituie cel mai bun indicator al acțiunilor Dumneavoastră”.
În cadrul ședinței festive, șeful Inspectoratului de poliție Drochia, Maxim Bernic, a adus mulțumiri ofițerilor și subofițerilor pentru munca și efortul depus, ulterior angajații poliției au fost decernaţi cu diplome şi menţiuni şi de de către conducerea raionului Drochia.
În semn de recunoștință față de meritele deosebite în combaterea criminalității, menținerea ordinii publice și cu prilejul aniversarii a 27-a de la fondarea Poliției Republici Moldova, colaboratorii Inspectoratului de poliție au fost menționați cu medalii, insigne și diplome.

 

View the embedded image gallery online at:
http://drochia.md/index.php/438-ziua-politiei#sigFreeIdeb3d2a9915
  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links