La 18 decembrie 2017, Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a efectuat o vizită de lucru la şcoala Profesională din oraşul Drochia. Aici s-a întîlnit cu colectivul de muncă şi cu studenţii instituţiei respective.
La această întîlnire au mai participat Vasile Grădinaru, preşedintele raionului Drochia, Vitalie Josanu, vicepreşedintele raionului Drochia, funcționarii aparatului președintelui raionului.
Corneliu Padnevici, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în discursul său, a reiterat despre realizările Guvernului FILIP şi priorităţile reformelor implimentate în beneficiul cetăţeanului, precum şi despre proiectul „Prima Casă”, care vine să ajute tinerii să își procure mai ușor o locuință în Republica Moldova.
În cadrul dialogului, deputatul a solicitat opinia atît a studenţilor, cît şi a cadrelor didactice vizavi de problemele cu care se confruntă la nivel de instituţie, iar propunerile de bază ale acestora au vizat: condiţii pentru a desfăşura activităţi practice de specialitate şi crearea locurilor de muncă după absolvirea şcolii.

 

  

Căutare

STRATEGIA 2016-2020

Links