Întîlnire cu cetățenii

2 iulie 2018

Întîlnirile cu cetățenii organizate la inițiativa Consiliului raional, de comun cu Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, constituie obiectivul esențial a parteneriatului dintre cetățeni și autorități, orientate în vederea identificării și soluționării problemelor, lucru de pe urma căruia ambele părți ar avea de cîștigat. Pe parcursul acestor întrevederi se crează un dialog deschis, astfel cetățenii sunt îndemnați să semnalizeze problemele, după care se oferă și răspunsurile la întrebările adresate.

Astfel, la data de 2 iunlie 2018, Corneliu PADNEVICI, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, a avut o întîlnire de lucru cu locatarii blocurilor multietajate de pe străzile Sfatul Ţării şi Mitropolit Varlaam  din oraşul Drochia.
De comun cu Corneliu PADNEVICI, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în faţa cetăţenilor au venit:  Ion DASCAL, preşedintele raionului Drochia și conducătorii serviciilor descentralizate și desconcentrate.
În cadrul întîlnirii cetățenii și-au expus problemele ce au  vizat:amenajarea unui teren de joacă, reparaţia drumului de lîngă blocuri defrişarea arborilor, amenajarea unei parcări auto, recalcularea pensiilor, intervenţia pentru limitarea vitezei celor care circulă cu autovehiculele în zona respectivă, etc.