Ion Dascal, președintele raionului Drochia, a efectuat vizite de lucru la toate Instituțiile de Educație Timpurie din orașul Drochia

21 decembrie 2018

Zis și făcut!

În luna noiembrie, curent, Ion Dascal, președintele raionului Drochia, a efectuat vizite de lucru la toate Instituțiile de Educație Timpurie (IET) din orașul Drochia, în cadrul cărora edilul a identificat problemele cu care se confruntă administrația, angajații și beneficiarii grădinițelor. În scurt timp, președintele raionului a soluționat majoritatea problemelor.

Astfel, la 21 decembrie, curent, Ion Dascal a revenit la IET cu promisiunile rezolvate și cu darurile mult așteptate. Problema majoră din toate grădinițele – lipsa apei calde – a fost soluționată. Din Bugetul de Stat au fost alocați câte 60 mii lei pentru fiecare grădiniță la procurarea și instalarea a câte trei boilere. Toate grădinițele au solicitat laptop-uri și președintele a ținut să aducă acum, în ajun de sărbători, măcar câte 2-3 dispozitive. În anul ce vine, urmează procurarea mai multor computere portabile. Surpriză mare au avut-o angajații de la grădinița „Florile dalbe”, în special conducătoarele muzicale. Președintele le-a oferit acordeonul necesar și mult dorit. Pentru grădinița „Soare” au fost achiziționate un prioector, mese de birou și scaune. O masă de birou a fost procurată și pentru grădinița „Floricica”. Un printer și un laminator a primit grădinița „Scufița roșie”.

În cadrul vizitei, Ion Dascal a asigurat, ca surprizele nu se termină aici. În anul ce urmează, vor fi procurate și alte bunuri necesare pentru o bună activitate a instituțiilor, ce au la bază educarea și creșterea tinerei generații.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose