La 23 ianuarie, curent, a fost convocată şedinţa extraordinară a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale raionale

23 ianuarie 2019

La 23 ianuarie, curent, a fost convocată şedinţa extraordinară a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale raionale. În cadrul şedinţei au fost discutate nu doar măsurile de pregătire pentru acţiuni în caz de ninsori abundente, dar şi chestiuni ce ţin nemijlocit de situaţia la zi. Alexandru Irodoi, şef, Serviciul Situaţii Excepţionale, a raportat situaţia la moment creată de ninsorile abundente din ultimele 24 de ore şi consecinţele lor.

La şedinţă au fost invitaţi preşedinţii Comisiilor pentru Situaţii Excepţionale de nivelul I (primarii), care au informat despre mersul lucrărilor la deszăpezirea localităţilor subordonate.

Şefii serviciilor raionului, invitaţi la şedinţa extraordinară, au raportat despre măsurile întreprinse în urma condiţiilor climaterice create. Marin Trifailo, director, SA “Drumuri-Drochia”, a informat despre mersul lucrărilor la deszăpezire şi problemele existente la moment. Ion Foalea, specialist, Gospodăria Comunală al or. Drochia, a menţionat, că curăţarea drumurilor se desfăşoară în regim normal. Marin Novac, comisar, IP Drochia, a raportat, că drumurile şi traseiele sunt practicabile, dar se circulă în condiţii de iarnă. Igor Grădinari, şef, SA Drochia, a anunţat, că din cauza drumurilor impracticabile, până la ora mesei majoritatea curselor au fost suspendate. Iurie Neghină, director, S.A. “RED-Nord”, a asigurat, că toate localităţile sunt asigurate cu curent electric şi sunt pregătiţi de a reacţiona promt în situaţii critice.

După cum a anunţat Ion Recean, şef, DÎTS Drochia, în ziua de 23 ianuarie , din cauza ninsorilor abundente şi drumurilor necurăţate, în jur de 1000 elevi nu au ajuns la şcoli.

Vitalie Josanu, vicepreşedintele Comisiei pentru Situaţii Excepţionale raionale, a obligat şefii serviciilor raionului să întreprindă măsurile necesare pentru a menţine drumurile în stare accesibilă circulaţiei transportului; să asigure combustibil pentru lichidarea consecinţelor situaţiilor excepţionale în perioada rece a anului; în caz de depistare de către echipajele de patrulare a persoanelor blocate în trafic în perioada temperaturilor scăzute, să se întreprindă măsuri de cazare a acestora.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose