la Tabăra de odihnă ”Poienița însorită”, a avut loc prima ediție a Festivalului vănătorilor ”Vânător, ce mândru nume!”

24 septembrie 2018

Ieri, 23 septembrie, la Tabăra de odihnă ”Poienița însorită” din or. Drochia a avut loc prima ediție a Festivalului vănătorilor ”Vânător, ce mândru nume!” Un Festival de excepție, care a adunat vânători din raionul Drochia și raioanele vecine. Mulți din ei au depus jurământul, iar odată cu acesta au primit carnetul de membru al Societății Vânătorilor și Pescarilor. Președintele raionului Drochia, Ion Dascal, a primit botezul vânătorilor, conform regulilor și tradițiilor vânătorești.

Evenimentul a demarat cu Parada vânătorilor și a colectivelor artistice, după care a urmat un program vast de numere distractive, dansuri și cântece, susținute de colectivele artistice din raion și de interpreta Natalia Proca. Nu au lipsit de la sărbătoare nici bucatele vânătorești, care au umplut cu mireasma sa întreg teritoriul.

Festivalul a fost organizat de către Consiliul raional Drochia, Secția Cultură, sub patronatul președintelui raionului Drochia, Ion Dascal, în parteneriat cu Societatea Vânătorilor și Pescarilor din Republica Moldova.

A moderat evenimentul cu multă măiestrie și în stil vânătoresc, oaspetele de onoare, etnologul Tudor Colac.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose