Masă rotundă cu genericul „Rolul familiei în societate”

15 mai 2018

La 15 mai 2018, Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei a Consiliului raional, în parteneriat cu  A.O.  „Concordia Proiecte Sociale”, au organizat o masă rotundă cu genericul „Rolul familiei în societate”. Întrunirea s-a desfăşurat în contextul celebrarării Zilei Internaționale a Familiei.

Participanţi la întîlnire au fost: Vasile Grădinaru, preşedinte a raionului Drochia, Igor Grozavu, vicepreşedinte a raionului Drochia, Tudor Golban, şef, Direcţia asistenţă socială şi protecţie a familiei a Consiliului raional, primari, asistenţi sociali, părinţi educatori, asistenţi parentali profesionişti.

Obiectivul mesei rotunde a fost de a accentua importanţa familiei, de a promova valorile ei, de a găsi soluţii de consolidare şi păstrare a familiilor. Astfel, în cadrul acestei întîlniri a fost dat startul unei campanii de informare şi familiarizare a populaţiei cu privire la idendificarea potenţialilor  familii de a deveini părinţi educatori, în scopul protecţiei copilului orfan sau rămas fără ocrotire părintească.