Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Corneliu Popovici, în vizită la Drochia.

7 februarie 2020

Potrivit orarului aprobat de Cancelaria de Stat a Republicii Moldova, în data de 06.02.2020, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, dl Corneliu Popovici a întreprins o vizită de lucru în raionul Drochia.
În cadrul întrunirii cu Președintele raionului Drochia, dl Alexei Vasilean, vicepreședintele raionului, dl Iurie Ostavciuc, șeful Oficiului Teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, Reprezentantul Guvernului în teritoriu, dna Larisa Celac, șefii-interimari ai Direcției educație și Direcției cultură, turism, tineret și sport, dl Ion Recean și respectiv dna Ala Bugai, au fost discutate aspectele referitoare la situația în domeniile educației și culturii din raion. În mod special, fiind acordată atenție alimentației elevilor, dotării instituțiilor de învățământ cu materiale didactice, înnoirii fondului de carte în bibliotecile publice, inclusiv, a fost reiterată solicitarea alocării autobuzelor școlare pentru transportarea elevilor către școlile de circumscripție.
După întrunirea cu conducerea raionului, a urmat ședința de lucru cu managerii instituțiilor de învățămînt preșcolar, primar, gimnazial și liceal, care a fost desfășurată în incinta I.P. Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” din orașul Drochia. În cadrul discuțiilor, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, dl Corneliu Popovici, a relatat despre prioritățile guvernării în domeniul educației și anume: debirocratizare, depolitizare, eliminarea elementelor de corupție, îmbunătățirea bazei tehnico-materiale în instituțiile de învățămînt, etc. Totodată, managerii au avut posibilitatea atît să-și expună problemele cu care se confruntă în activitate, cît și să înainteze propuneri orientate spre asigurarea calității în educație.
De asemenea, au fost vizitate Școala profesională din orașul Drochia și I.P. Gimnaziul „Viorel Cantemir” din satul Sofia.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose