”Oameni cu valori de viață tradiționale, pasionați de ceea ce fac, harnici şi buni gospodari”

8 octombrie 2018

”Oameni cu valori de viață tradiționale, pasionați de ceea ce fac, harnici şi buni gospodari”, aşa pot fi caracterizaţi chetroşenii din raionul Drochia. Ambițioși din talpă, aceștea au reușit să fascineze inimile participanților la ce de-a doua ediție a Festivalului „Satule, Mândră Grădină”, desfășurat astăzi, în satul Chetrosu.

Evenimentul a reunit meșteri populari, gospodine cu cele mai impecabile bucate, agenți economici, formații artistice din raion, dar și inerpreți vestiți ca Arsenie Botnaru, Nătălița Muntean, Ina Sturza. Talentatul Ion Prodan, nepoțelul primarului Ion Prodan, a încântat spectatorii cu piesa muzicală ”Moldova mea”.

Vizitatorii Festivalului au putut admira mai multe expoziții inedite de păsări și animale domestice. Primarul satului Chetrosu, Ion Prodan, nu a uitat și de copii, amenajându-le un spațiu special pentru distracții.

Nu a ratat șansa de a fi parte componentă a Festivalului Ion Dascal, președintele raionului Drochia, oaspetele de onoare, care cu mare drag a acceptat invitația, savurând plăcerea timpului petrecut împreună cu chetroșenii.

Un invitat mult așteptat a fost Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care alături de frumoasa sa familie a onorat cu prezența oamenii deja deveniți apropiați.

La sărbătoare au mai fost prezenți oaspeți din România pentru a-și susține prietenii dragi.

Un moment culminant, a fost omagiul adus celor mai fidele cupluri la împlinirea a 50, 55 și 60 ani de la întemeierea familiei.

Festivalul „Satule, Mândră Grădină” a fost organizat de Consiliul sătesc Chetrosu, la inițiativa primarului Ion Prodan.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose