Să creștem împreună: „Hai în gașca voluntarilor”, ediția a XII-a (video)

6 noiembrie 2018

În perioada 1–7 octombrie a avut loc Săptămâna Națională a Voluntariatului (SNV) 2018, eveniment organizat de Asociația Obștească „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV) și susținut prin proiectul „SNV 2018 – Hai în gașca voluntarilor”. SNV reprezintă cel mai mare eveniment de promovare a voluntariatului la nivel republican, care mobilizează un număr mare de organizații și cetățeni din toată țara pentru a promova implicarea civică a comunității.

Numărul persoanelor, care se implică în activitățile organizate în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, este în continuă creștere. Dacă în 2014, numărul voluntarilor era de 1638, timp de 5 ani a crescut enorm, ajungând la un număr record în acest an, mai exact 60.500 de voluntari.

Antonița Fonari, director executiv al Centrului de Resurse Tineri și Liberi, se declară mulțumită de succesul din acest an, declarând că „Începând cu acest an, chiar am putea la nivel de politici publice să promovăm ca în fișele de post a administrației publice, să fie oamenii care au în fișa de post dezvoltarea implicării civice, promovarea voluntariatului… ”

Potrivit lui Andrei Gaiu, director executiv al Asociației Obștești „Tinerii pentru dreptul la viață” (TDV), odată cu intensificarea numărului de activități desfășurate în SNV, 2086 la număr în 2018, a crescut și numărul coordonatorilor raionali/municipali, ajungându-se de la 3 voluntari în 2013, la 37 în acest an. Astfel, datele statistice …

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose