Ședință cu șefii serviciilor publice desconcentrate în teritoriu

13 decembrie 2018

În dimineața zilei de astăzi, 13 decembrie, curent, Ion Dascal, președintele raionului Drochia, a avut o întrevedere cu șefii serviciilor publice desconcentrate în teritoriu. Au fost discutate problemele la zi și identificate căile pentru soluționarea lor.

În cadrul ședinței s-a luat decizia de a merge în această duminică, 16 decembrie, în satul Mândâc, pentru a participa la adunarea satului, organizată de primarul Ion Lupașcu. Scopul vizitei este de a discuta cu cetățenii, de a le asculta păsul, problemele cu care se confruntă.

La final,  Ion Dascal a îndemnat pe cei prezenți la ședință să participe astăzi, la ora 16:00, la spectacolul jubiliar a Școlii de muzică pentru copii din or. Drochia.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose