Şedinţă de lucru în satul zguriţa

14 iunie 2018

La data de 13 iunie 2018, Ion DASCAL, preşedintele raionului Drochia, însoțit de Bernic, șeful Inspectoratului de poliție Drochia, a organizat o ședință de lucru în satul Zgurița, raionul Drochia. Aici au avut o întîlnire cu Victor Guțu, primarul satulului Zgurița și locuitorii.
În cadrul ședinței, în fața auditoriului, la inițiativa președintelui raionului, de către colaboratorii Inspectoratului de poliție Drochia, Igor Dobreanschi, șef, Secția ordine publică și Victor Rimeș, șef, Secția poliție criminală, au prezentat rapoarte anuale de activitate,cu privire la: ” Menținerea ordinii publice” precum și ”Situația criminogenă” din localitatea respectivă.
Conform programului vizitei de lucru a urmat un dialog deschis între ofcialități și cetățeni, urmare find semnalizate diverse întrebări: reparația drumurilor, instalarea semnelor rutiere, renovarea sistemului de încălzire a gimnaziului Zgurița, problema terenurior neprelucrate, implicarea organelor de drept în stabilirea afării unei persoane însărcinate diagnosticată cu tuberculozaă (TB)Б etc.
La fnal, Ion DASCAL, preşedintele raionului Drochia, a vizitat Gimnaziul din localitate, Parcul central, terenul de joacă și IMSP Centrul de sănătate Zgurița.