Vizită de studiu reciprocă

29 martie 2019

În zilele de 26-27 martie 2019, Vitalie Josanu, vicepreşedintele raionului Drochia, preşedintele Comisiei teritoriale pentru combaterea traficului de fiinţe umane, a întreprins o vizită de studiu în oraşul Cahul. Deplasarea la sudul ţării face parte din programul înaintat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women). Vitalie Josanu a fost însoţit de membrii Echipelor multidisciplinare pentru combaterea violenței în familie (EMD) şi reprezentanţi ai entităţilor care prestează servicii pentru persoanele afectate de violenţă în familie din raionul Drochia.

Amintim, că la 19-20 martie, curent, o astfel de echipă din raionul Cahul s-a deplasat în raionul Drochia.  Vizita de studiu şi schimbul de experienţă între Echipele multidisciplinare şi prestatorii de servicii din raioanele Cahul şi Drochia a fost organizată cu scopul  de a identifica şi prelua spre aplicare cele mai eficiente soluţii locale întru îmbunătăţirea serviciilor pentru persoanele afectate de violenţa în familie.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose