Vizita directorului Școlii de Arte Populare „George Enescu” din Botoșani, România, Liviu Andronic.

1 noiembrie 2018

Președintele raionului Drochia, Ion Dascal, a fost plăcut surprins ieri de vizita directorului Școlii de Arte Populare „George Enescu” din Botoșani, România, Liviu Andronic.

Întâlnirea a demarat cu o strângere de mână caldă și oferirea unui tablou, drept cadou Domnului Dascal din partea Domnului Andronic.

Directorul Școlii de Arte Populare a venit cu ideea unui proiect cultural, în contextul aniversării centenarului în cadrul căruia în curtea Liceului teoretic ”Mihai Eminescu” din or. Drochia, se va planta un stejar de către reprezentanții Consiliului Județean Botoșani, profesori și elevi de la Școala de Arte Populare din Botoșani. Aniversarea centenarului a fost stabilită de comun acord cu Ion Dascal în data de 8 noiembrie curent.

Același scenariu se va desfășura în data de 1 decembrie curent, dar pe tărâmul românesc, doar că stejarul va fi plantat de delegații Consiliului raional Drochia în curtea Consiliului Județean Botoșani.

Această inițiativă a fost susținută și de vicepreședintele raionului Drochia, Igor Grozavu și șeful interimar al Secției Cultură, Rodica Lozovan, prezenți la întâlnire.

Vizita Domnului Andronic a avut scopul înlesnirii relațiilor de parteneriat durabil între Secția Cultură a Consiliului raional Drochia, Școala de Arte Populare „George Enescu” din Botoșani și Liceul teoretic ”Mihai Eminescu” din or. Drochia.

Sperăm ca această inițiativă să fie una de bun augur și desigur să dea roadele mult așteptate!

 

 

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose