„Ziua funcţionarului public”

23 iunie 2018

În data de 23 iunie 2018 a fost marcată „Ziua funcţionarului public”. Astfel, ieri, funcţionarii publici din raionul Drochia şi-au sărbătorit ziua profesională.
Evenimentul găzduit de Casa raională de cultură, oraşul Drochia, a fost organizat sub patronatul președintelui raionului Drochia Ion DASCAL, în parteneriat cu Secția Cultură a Consiliului raional Drochia. La sărbătoare au participat funcţionari publici din cadrul administraţiei publice de nivelul întîi și doi, colabonratorii serviciilor descentralizate și desconcentrate.
Prezent la eveniment, Corneliu PADNEVICI, Deputat în Parlamentul Repblicii Moldova, a specificat că: ”Ziua profesională a funcţionarului public este un prilej de a ne gîndi la responsabilitățile ce le avem în fața cetățenilor de a contribui la creșterea nivelului de trai, sporirea bunăstării, asigurarea unei garanții maxime a respectării drepturilor și intereselor sale”.
În continuarea evenimentului, Ion DASCAL președintele raionului Drochia a venit cu un mesaj de felicitare prin care a mulțumit funcționarilor pentru activitatea zilnică, pentru răbdarea și profesionalismul de care dau dovadă . ”Să fim uniți, să avem o bună colaborare, astfel încît societatea să fie mulțumită de serviciile pe care le prestăm”, astfel și-a încheiat discursul său președintele.
Cu cuvinte de felicitare către funcţionarii publici în cadrul acestei solemnități a fost prezent și Vladimir Ceban, Şef al Oficiului teritorial Soroca al Cancelariei de Stat, Reprezentantul Guvernului în teritoriu.
În contextul consemnării sărbătorii profesionale „Ziua funcţionarului public”, în semn de recunoştinţă a activităţii desfăşurată cu devotement şi competenţă în slujba cetăţenilor şi a interesului public şi în semn de profundă gratitudine și aleasă prețuire pentru activitatea prodigioasă și îndelungată în serviciul public și cu prilejul Zilei funcţionarului, oficialii au decernat cu Scrisori de gratitudine și Diplome de menţiune, funcţionarii publici din cadrul autorităţilor administraţiei publice din raion.
Atmosfera de sarbătoare a fost întregită de un concert organizat de către Secția Cultură a Consiliului raional Drochia.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose