Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare

30 noiembrie 2018

Tradițional, la finele lunii noiembrie, Republica Moldova marchează Ziua Lucrătorului din Agricultură şi Industria Prelucrătoare. Această sărbătoare este o modalitate de a face totalurile anului agricol, de a premia agenții economici și participanții la lucrările agricole ce au obținut rezultate bune în anul curent.

Cu ocazia acestei zile, la Drochia s-a organizat o sărbătoare pe măsură, cu scopul de a omagia agricultorii din localitate. Ion Dascal, președintele raionului Drochia, a adresat sincere felicitări oamenilor gliei, dorindu-le multă sănătate, bunăstare și belșug în toate.

În cadrul evenimentului au fost nominalizați și premiați cu colaci, diplome și premii bănești câștigătorii concursului raional „Cea mai bună organizare și desfășurare a lucrărilor agricole în anul 2018”. De asemenea, au fost premiați cei mai buni mecanizatori, care au obținut rezultate remarcabile în cadrul lucrărilor agricole 2018. Conlucrarea eficientă dintre primari și agenți economici a fost și ea apreciată. A urmat premierea celui mai longeviv agricultor, celui mai tânăr antreprenor, a veteranilor din agricultură. Lista premiaților a încheiat cu anunțarea rezultatelor concursului raional „Gospodarul gliei” (de gradul I, II, III). Ion Dascal, președintele raionului Drochia, a înmânat acestor gospodari și câte o diplomă de apreciere din partea deputatului în Parlamentul Republicii Moldova, Corneliu Padnevici.

Cei prezenți la eveniment au avut parte de o masă bogată și frumoasă. Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de invitatul special – interpretul Ady Carp.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose