Ziua Internaţională a Profesorului, celebrate astăzi la restaurantul “Ikebana”

8 octombrie 2018

Ziua Profesorului este un bun prilej pentru ca să ne arătăm preţuirea pentru cei care au menirea de a educa şi forma caractere, de a fi mentorii mai multor generaţii. A fi dascăl este o vocaţie, care implică o mare responsabilitate faţă de copiii şi tinerii cărora le modelează viitorul, atât prin cunoştinţele pe care le împărtăşesc, cât şi prin modelul de viaţă pe care îl oferă.

Toată recunoştinţa şi aprecierea faţă de profesorii de la Şcoliile de muzică şi arte plastice din raionulDrochia, a venit să-şi exprime, Ion Dascal, preşedintele raionului Drochia, în cadrul Zilei Internaţionale a Profesorului, celebrate astăzi la restaurantul “Ikebana” din or. Drochia.

S-a grăbit cu mare fast, să nu întârzie la sărbătoare, deputatul în Parlamentul Republicii Moldova,Corneliu Padnevici, sosit tocmai de la Chişinău, să felicite profesorii noştri.

Consideraţii reciproce, scrisori de gratitudine, diplome de menţiuni, cadouri, dar şi bucate delicioase au pus încă o dată un accent aparte pe rolul şi importanţa unui profesor în societate.

Evenimentul a fost organizat de Secţia Cultură Drochia, sub egida şefului interimar, Rodica Lozovan.

http://www.thedreampainter.com hermes replica http://www.simondeli.com http://www.weeklyleak.com replica handbags hermes replica http://www.transglobalcm.com hermes replica https://www.9replicabag.com replica bags replica handbags http://www.fasc.net replica hermes hermes replica iphone cases cheap jewelry wholesale jewelry sex toys cheap sex toys human hair wigs cheap nfl jerseys cheap jerseys hermes replica replica hermes http://www.gretel-killeen.com http://www.replicaaa.com replica handbags cheap canada goose